Back to All Events

SERTIFISERING I KJERNEKVADRANTEN MED LAILA STANGE (NORSK)


 • Laila Stange AS 4 Riddervolds gate Oslo, Oslo, 0256 Norway (map)

20 - 22 NOVEMBER 2019

Sertifisering i Kjernekvadranten med Laila Stange på norsk i Oslo.

Kjernekvadranten ( c)  - The Core Quadrant - er kjent av mange her i Norge som Tealent-Overslag-modellen. Den er mer og mer populær blant ledere, konsulenter, psykologer, coacher, hr-ansvarlige og lærere  over hele Europa. Den er pedagogisk bygget opp og lett å lære, og åpner raskt opp for ny innsikt, refleksjon, dialog og utvikling - for den enkelte, i relasjoner og i organisasjoner.


Som deltaker i sertifiseringsprogrammet får du:

 • En god mulighet til å lære Kjernekvadranten på norsk av Laila Stange som er Daniel Ofmans partner i Norge og som har lang erfaring med gjennomføring av dette sertifiseringsprogrammet og andre workshops.

 • En dyp forståelse av alle sider ved Kjernekvadranten slik at du selv blir trygg og kan lære den bort til andre. Herunder også  grundig innføring og trening i ” De tre planetene” : I- We-It.

 • Praktisk trening i å bruke Kjernekvadranten i ulike sammenhenger

 • Refleksjon med andre kursdeltakere rundt muligheter og utfordringer ved å bruke Kjernekvadranten, på i organisasjoner, team, coaching og ellers.

 • Ideer, tips, øvelser, metoder for å lære bort Kjernekvadranten til andre.

 • Tips om hvordan introdusere modellen til kunder som ikke kjenner modellen fra før.

 • Nyttige maler for bruken av Kjernekvadranten og informasjon om Daniel Ofmans samt 2 bøker og spill.

 • Tilgang til Core Quality´s ressurser av maler og verktøy

 • Rett til å kjøpe Kjernekvadranten -teppet med egen logo - meget velegnet til trening i egen organisasjon.

 • Tilhørjghet til et stadig større nettverk av sertifiserte instruktører i Norge og internasjonalt

 • Rett til å kalle deg Certified Core Quadrant trainer, og til å benytte logoen og til å benytte modellen i kommersiell virksomhet.

 • Lunsj alle tre dager

*Programmet er godkjent av Norsk Psykologforening som 23 timers vedlikeholdskurs i spesialistutdanningen. 


©LailaStange.no

©LailaStange.no

KURSLEDER

LAILA STANGE er konsulent og coach i Laila Stange AS. Hun er sertifisert instruktør i Kjernekvadranten og har lisens fra Daniel Ofman til å utdanne nye instruktører i Norge. Hun har lang erfaring med å bruke modellen i coaching, workshops, teamutvikling og lederprogrammer.


Se www.lailastange.no for mer informasjon.

LailaStange.no-coaching-consulting-oslo-norway

NÅR OG HVOR:

Tid: 20-22 november 2019 ( kl 0900-1700, fredag 22/11 til kl 1600)
Sted: Riddervolds Gate 4, Oslo, Oslo, 0256
Pris: NOK 14000 ( ikke mva).
Påmelding: Snarest og senest ved å benytte påmeldingsskjema
NB: Begrenset antall plasser. Først til mølla-prinsippet gjelder. Gjennomføring av kurset forutsetter tilstrekkelig antall deltakere (min 8).
Spørsmål? Ta kontakt


Verktøyet er intuitivt å forstå, samtidig som “lag på lag” av anvendbarhet avdekkes etter hvert som forståelsen utvides, og nytten av verktøyet øker. I en hektisk hverdag satt jeg også stor pris på den gode rammen Laila og Daniel skapte rundt egenutviklings-tiden til oss deltakere.
— EOG, Konsulent/ Partner (sertifisert 2017)
Kjernekvadranten er for meg både en tenkemåte og en praktisk modell. Den passer godt sammen med andre metoder for utvikling og spesielt med en styrkebasert tilnærming. Dette vil jeg anvende kunne anvende i både leder- og medarbeiderutvikling på individ- og gruppenivå. Daniel O og Laila S byr på god facilitering og nyttige tips underveis i et godt læringsmiljø. Programmet gir en fantastisk mulighet for refleksjon og egenutvikling parallelt med å lære seg modellen og metodene. Inspirerende, energigivende og lærerikt!
— JG, Sjef Organisasjonsutvikling (sertifisert 2017)
Gjennom kurset fikk jeg en god forståelse av selve metoden, samt en trygghet og gode tips til dens praktiske anvendelse. Du får mye igjen for investeringen!
— SM, Partner/ Prosesskonsulent (sertifisert 2015)