Samarbeidspartnere

IML – Institutt for medskapende ledelse (www.iml.no)

Jeg har kontorfellesskap med og har samarbeidet nært med konsulentselskapet IML siden 2005 i mange ulike oppdrag og med lederutviklingsprogrammet Klart Lederskap. Med prosesskonsultasjon som kjernekompetanse, tilbyr IML tjenester innen lederutvikling og medarbeiderutvikling, ledelses- og organisasjonsutvikling, samt konflikthåndtering og lederveiledning. IML leverer også utviklingsverktøy til bruk i organisasjonskartlegging og 360-graders lederevaluering.

Astri Eidsbø Lindholm (lindholm@online.no)

Astri er spesialist i organisasjonspsykologi. Hennes arbeidsområder er: 

  • lederveiledning og lederutviklingskurs
  • teamutvikling
  • styreevaluering
  • konflikthåndtering og arbeidsmiljøproblematikk

Astri og jeg deler kontorer i Riddervoldsgate 4, utveksler daglig erfaringer og samarbeider eller formidler oppdrag der vi kan utfylle hverandre (Lederrekruttering, styreevaluering, lederutvikling, konflikthåndtering).

Ragnhild Kvålshaugen (www.bi.no)

Ragnhild er Dr. Oecon. og professor ved Institutt for strategi og logistikk ved Handelshøyskolen BI. Hun er spesialist på strategi- og lederutvikling, og spesielt opptatt av hvordan læring skjer i organisasjoner. Ragnhild er også utdannet coach. Hun og jeg har gleden av å utveksle faglige synspunkter på spørsmål innen organisasjonsutvikling og strategi og av å designe og sammen lede programmer innen leder- og teamututvikling på ulike nivåer.

Mette Rosseland (www.enjoyliving.no)

Mette er utdannet tankefeltterapeut og arbeider med løsningsorientert coaching.  Hun er som meg sertifisert instruktør i Kjernekvadranten, og vi har samarbeidet bidratt for å få den norske utgaven av Daniel Ofmans bok Kjernekvaliteter og Kjernekvadranten ut på norsk. Vi tilbyr sammen instruktørutdanning i denne modellen. Se mer informasjon på www.kjernekvadranten.no.

Lisbeth Scheele Raadstoga (www.lisbethraadstoga.no)

Lisbether sertifisert coach og en erfaren fasilitator av ledertrening og workshops. Vi har de siste årene samarbeidet nært og godt i oppdrag for BI i deres EMBA-program, som coacher for studentene og deres mentorer.

Lisa Wade (www.lisawade.no)

Lisa er en erfaren organisasjonskonsulent og forfatter og tilbyr foredrag, trening og rådgivning innenfor ledelse, medarbeiderskap, organisasjonsutvikling og kommunikasjon. Hun har skrevet flere bøker innen ledelse og medarbeiderutvikling og en dreven fasilitator som er vant til å arbeide med små og store grupper. Lisa og jeg har mange faglige berøringspunkter og finner hverandre i vår felles entusiasme over å fasilitere grupper og skape klima for at viktig læring finner sted.

Harald Stokkeland (www.sic-as.no)

Harald er cand.polit. og en erfaren organisasjonskonsulent med bred norsk og internasjonal erfaring, både innen næringsliv og forvaltning. Han er også en anerkjent fagbokforfatter- nå i det siste aktuell med boka Mye bedre Møter. Vi har gleden av å være hverandres inspiratorer og kan utfylle hverandre som samarbeidspartnere ved større oppdrag innen leder- og teamutvikling der det trengs flere enn én konsulent for gjennomføringen.